Tietoja mökistä

Tietoja mökistä

Uusi hirsihuvila Pikku-Syötteen parhailta paikoilta on valmis ottamaan vastaan ensimmäisiä asukkaitaan. Varaa ennakkoon parhaimmat viikot! 

Tältä mökiltä voit laskea suoraan rinteeseen tai laittaa sukset jalkaan ja hiihdellä mökin vieressä kulkevalle hiihtoladulle. 

Tässä tilavassa 90m2 mökissä on kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa kummassakin kaksi yhden hengen vuodetta, jotka ovat yhdistettävissä isoksi 180cm parivuoteeksi. Lisäksi olohuoneessa on laadukas levitettävä vuodesohva, jossa nukkuu mukavasti kaksi henkilöä. Mahdollisuus kahdelle lisävuoteelle, mutta ensisijaisesti kapasiteetti 6hlö.

Mökissä on panostettu upeisiin maisemiin, toiminnallisuuteen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Tilavasta saunasta ja ulkoporealtaasta on mukava katsella Iso-syötteen loistetta ja hienoa tunturimaisemaa. Muita mökkejä ei ole estämässä näkyvyyttä.

Kaksi wc:tä mukavoittavat isommankin ryhmän lomailua. Keittiössä uudet ja laadukkaat kodinkoneet. Hyvin säilytystilaa. Varusteluun kuuluvat myös pyykinpesukone ja kuivauskaappi. Lattialämmitys ja ilmalämpöpumppu. Hyvä äänentoistojärjestelmä musiikin kuunteluun ja leffojen katseluun.

Sähköautoilijoille mökiltä löytyy veloitukseton 22kw type-2 latausasema. Autokatokseen mahtuu isompikin auto säältä suojaan.

Palvelut:
Hotelli Pikku-Syöte jalkaisin 300m päässä
Hiihtolatu ja laskettelurinne 100m
Hiihtokeskus Iso-Syöte & KIDE hotelli 4km (kuntosali, ravintolat, pieni ruokakauppa, välinevuokraamo)
Pudasjärvi 45min
Taivalkoski 30min

Ajantasainen varauskalenteri löytyy painamalla tästä.

Back to blog